عشقم افسرده شده (می خوام به شریک عاطفی کمک کنم افسردگی نداشته باشه)
نوشته شده توسط : ذهن نو

عشقم افسرده شده ، شریک عاطفی ام افسرده است ؛ خیلی اوقات این انتخاب شما نبوده که عاشق چنین کسی بشوید. اما گاهی میبینیم که برخی آدم ها دائم به افرادی که افسرده اند جذب می شوند. شاید بارها برای خوشحالی او یا تغییر روحیه اش تلاش کرده باشید. توصیه می کنیم در کنار تلاش هایتان برای کمک‌به او، خوب است که علت علاقه به افراد افسرده را هم به کمک روانشناس دریابید. در هر صورت خبر خوب این که راه‌های زیادی برای درمان وجود دارد. بسیاری از این روش‌ها را می‌توانید به سادگی و در طول برنامه روزانه‌تان انجام بدهید. ما نیز در این مطلب مهم‌ترین روش‌های برخورد با عشق افسرده تان را بررسی خواهیم کرد. به‌علاوه به خاطر داشته باشید که شما در هر زمانی می‌توانید مشاوره افسردگی دریافت کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشقم افسرده شده می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع:  عشقم افسرده شده

عشقم افسرده شده چطور کمکش کنم؟

افسردگی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های روحی است. این بیماری باعث می‌شود شما انگیزه فعالیت و زندگی را از دست بدهید. بسیاری از کارهایی که تا قبل از این برای‌تان لذت‌بخش بوده از این به بعد دیگر جذابیتی نخواهد داشت. و این شرایط می‌تواند مشکلات بسیاری را برای کار و سایر فعالیت‌های زندگی شما به همراه داشته باشد.

به همین خاطر بهتر است حتما کاری برای عشق افسرده تان بکنید. شما می‌توانید بعضی از راهکارهای درمان این بیماری را بدون استفاده از  مشاور یا در کنار مشاوره با یک متخصص استفاده کنید. این روش‌ها اگرچه درمان قطعی نیستند اما می‌توانند جریان بهبودی را سرعت ببخشند. از جمله این راهکارها به شرح زیر است. برای آشنایی با درمان افسردگی کلیک کنید.

توجه به خواب و تغذیه

اولین راهکار وقتی می گویید عشقم افسرده شده توجه به سبک زندگی اوست. شاید برای‌تان جالب باشد اگر بدانید روش زندگی شما، غذاهایی که می‌خورید و زمانی که برای خوابیدن می‌گذارید همگی در افسردگی یا سلامت روان نقش دارند. سعی کنید تا حد امکان از مواد غذایی سالم و طبیعی استفاده کنید؛ استفاده از  فست‌فود یا غذاهای چرب و پرکالری را محدود کنید. به‌علاوه تلاش کنید تا در حدود هشت ساعت خواب شبانه کافی و باکیفیت داشته باشید. خواب کافی تأثیر بسیاری در احساس سرزندگی خواهد داشت. پس اگر احساس می‌کنید دچار اختلال خواب هستید بهتر است راجع به این موضوع از یک مشاور کمک بگیرید.

حتما مقاله چگونه یک فرد افسرده را شاد کنیم را بخوانید.

عشقم افسرده شده ورزش کمکی میکند؟

تحقیقات نشان می‌دهد که ورزش و فعالیت بدنی تأثیر بسیاری در مقابله با افسردگی دارد. ورزش باعث آزادسازی هورمون‌های آرام‌بخش و شادی‌آفرین در مغز می‌شود. به همین خاطر شما معمولاً پس از فعالیت بدنی احساس سرزندگی را تجربه می‌کنید. داشتن برنامه منظم ورزش روزانه برای حداقل بیست دقیقه در روز می‌تواند تأثیر بسیاری در کاهش افسردگی داشته باشد.

ارتباط برقرار کنید

وقتی دچار افسردگی می‌شوید احتمالاً حوصله هیچ‌کس حتی خودتان را هم ندارید. بااین‌حال بهتر است بدانید که ارتباط برقرار کردن با دیگران می‌تواند تا حد زیادی به بهبود روحیه شما کمک کند. همه ما وقتی احساس می‌کنیم دوستانی داریم که در مواقع سختی می‌توانیم روی کمکشان حساب کنیم احساس بسیار خوبی پیدا خواهیم کرد. به همین خاطر ارتباط با دیگران و حمایت شدن از طرف آن‌ها، از روش های صحیح هنگام افسردگی عشق تان است.

انجام کارهایی که از آن‌ها لذت می‌برید

همه ما از انجام برخی کارها احساس آرامش و لذت بسیاری را تجربه می‌کنیم. بهتر است در شرایطی که احساس افسردگی می‌کنید یا میگویید عشقم افسرده شده بیشتر به سراغ این کارها بروید. حتی اگر فکر می‌کنید دیگر علاقه‌ای به این کارها ندارید باز هم خودتان را به انجام‌دادن آنها مجبور کنید. این کار باعث می‌شود به‌تدریج احساس آرامش به شما برگردد.

خودگویی مثبت داشته باشید

وقتی دچار افسردگی می‌شویم افکار منفی بسیاری را تجربه خواهیم کرد. شما ممکن است نسبت به اطرافیان، آینده و حتی خودتان بسیار ناامید باشید. احساس بی‌ارزشی، دوست‌داشتنی نبودن و ناتوانی در انجام کارها مهم‌ترین احساساتی هستند که یک فرد افسرده تجربه می‌کند.

در چنین شرایطی بهتر است از خودگویی‌های مثبت استفاده کنید. وقتی درگیر احساسات و افکار منفی می‌شوید نفس عمیق بکشید؛ و به خودتان یادآوری کنید که این افکار واقعی نیستند. بلکه شما به‌خاطر افسردگی است که دچار این افکار شده‌اید. سپس سعی کنید روش‌های مثبت‌تری از فکرکردن را با خودتان تمرین کنید.

مقابله با افسردگی با حضور در محیط‌های شاد

وقتی افسرده هستیم دلمان می‌خواهد در این شرایط باقی بمانیم. به همین خاطر کارهایی انجام می‌دهیم که بیشتر غمگین‌مان می‌کنند. برای مثال ممکن است ارتباطات اجتماعی خود را کم کنید؛ بیشتر اوقات بخوابید یا به آهنگ‌های غمگین گوش کنید. اما بهترین راهکار این است که با این احساسات خود مبارزه کنید. سعی کنید تا جای ممکن از هرچیزی که شما را افسرده‌تر می‌کند فاصله بگیرید. و درعین‌حال هرچقدر هم که سخت باشد به سراغ محیط‌هایی بروید که برای‌تان شادی و آرامش را به دنبال دارد.

عشقم افسرده شده | با او یک فعالیت مشترک کنید

وقتی دچار افسردگی می‌شویم سخت‌ترین کار فعالیت است. افسرده ها تمایل دارند که همه چیز را کنار بگذارند؛ به همین خاطر وقتی می گویید عشقم افسرده شده ، روش درست این است که دقیقاً برخلاف این احساس رفتار کنید. کمک کنید برای کارهای مختلف برنامه‌ریزی کند. اما توجه کنید که برنامه ها اصلاً نباید دشوار باشد. برای مثال کاری کنید صبح‌ها یک ربع زودتر بیدار بشود؛ ده دقیقه ورزش کند یا برای چند دقیقه مطالعه داشته باشد؛ کفایت می کند. این تمرینات باعث می‌شود که شما با احساس رکود و افسردگی‌تان مبارزه کنید.

حتما درباره راه های تشخیص نشانه های افسردگی بخوانید.

نقش مشاوران ذهن نو

همان‌طور که گفتیم استفاده از راهکارهای بالا به‌تنهایی نمی‌تواند راه کاملی هنگام ” عشقم افسرده شه ” باشد. این روش‌ها تنها می‌توانند از شدت‌افسردگی کم کنند. به‌علاوه آمارها نشان می‌دهد کسانی که نسبت به درمان‌افسردگی بی‌توجه هستند معمولاً از این بیماری شکست می‌خورند. افسردگی در این بیماران یا به‌صورت مزمن درمی‌آید؛ و یا آنها به‌صورت دوره‌ای درگیر آن می‌شوند. (برای اطلاع از آمار افسردگی در ایران کلیک کنید).

هرچه تعداد دوره‌های افسردگی بیشتر بشود شدت آن‌ها نیز بیشتر شده و درمان نیز سخت‌تر خواهد شد. به همین خاطر بهترین راه برای عشق افسرده تان این است که از یک مشاور کمک بگیرید. مشاورین به شما کمک خواهند کرد تا دلایل افسردگی خود را پیدا کنید و برای برطرف‌کردن آنها برنامه‌ریزی کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه عشقم افسرده شده می‌توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

سؤالات متداول

اگر عشقم که افسرده است برای مراجعه به روانشناس انگیزه ای نداشت چه کار کنیم؟

در این شرایط می‌توانید خودتان یا یک روانشناس در تماس باشید و اقدامات مراقبتی لازم را از او فرا بگیرید.





:: بازدید از این مطلب : 60
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 تير 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: